søndag den 4. november 2012

En ny Michelle er måske på vej :)

Min tilstedeværelse er på det sidste blevet ringere jeg har haft svært ved at finde fodfæste, ikke vidst hvad jeg ville eller været meget opgivende omkring alt.  Jeg har haft svært ved at passe skolen med sygdom og bare en lille bitte smule har kunne vælte mig helt af pinden og bare fået mig til at gemme mig under dynen indtil skole dagen var slut og så derefter at få dårlig samvittighed og bebrejdet mig selv at nu kom jeg endnu engang ikke i skole. Skrækken for skolen og pengene er begyndt at angribe mig. Så sent som i fredags fik jeg endnu et brev om indkaldelse.. Havde lovet forbedring og selvfølgelig lykkedes det ikke med først ugen efter efterårs ferien hvor jeg blev syg IGEN og 2 sygedage i denne uge plus en privat anlæggende fridag for at besøge min kræft syge fætter, måske for sidste gang :(

Men efter jeg var nede hos min fætter en knægt på kun 16 år.. Så indså jeg at jeg burde skamme mig.. Han ligger som 16 årig og ved ikke om han nogen sinde kommer til at få et liv eller om det hele bare er slut lige om lidt.. Jeg har et liv. Jeg er ikke dødsens syg, og alligevel ynker jeg mig selv i værste forstand og slæber ikke mig selv i skole selvom jeg kun er lidt syg. Jeg føler oveni også lidt jeg har været en dårlig kæreste i en længere periode fordi selvom kæresten har haft det skidt eller han ikke lige havde lyst til at skulle afsted. Så kom han det skisme alligevel hvorimod jeg ikke har "orket" og derved lagt hele ansvaret over på ham. Så jeg skal til at se nye vidér og skal starte med mig selv. Men måske et lyspunkt alligevel er ved at vende sig ude i horisonten. Interesser der ellers aldrig har interesseret mig er begyndte at blusse op i overfladen, ting som tøj, sko og hvordan jeg ser ud er begyndt at fange mine tanker. Tanker om at lektier skal laves og at skulle møde til alt uanset hvad fanger mig også. Og ikke mindst at være en god kæreste for manden der betyder alt for mig. At skulle hjælpe mere herhjemme, at jeg ikke skal overlade alt til ham. At jeg skal lette min røv og få tabt nogle af alle de kilo som jeg render rundt med og som tynger min selvtillid helt i bund.

Så fra i dag starter jeg på en frisk. :D

Skal tvinges ud i alt og tage mig sammen, og sammen med alt dette så skal jeg også igang med kørekortet fra 26 november! Så der er ingen vej tilbage skal jeg bestå både kørekort, HF eksamen til sommer og få mit selvværd og selvtillid helt op i det grønne felt skal der til at gøres noget NU og jeg er parart til at gøre noget for at det sker :) SÅ krydser fingre for at alt går som det nu skal og at jeg kan holde ud :)

God søndag derude!

3 kommentarer:

  1. Elsker dig skatter <3

    SvarSlet
  2. Lyder som om du gør dig en masse overvejelser og virkelig gerne vil en masse ting. Dog vil jeg sige at du virkelig skal passe på med ikke at presse dig selv for meget, især her i starten. Du skal gøre de ting du skal som at gå i skole, lave lektier, huslige pligter osv, men der skal også være plads til at slappe af og gå lidt i hi. Man bliver lidt nød til at huske at slappe af inden man ender i det uoverskuelige.. Det vil sige, hvis du gerne vil op i skole i morgen og ha en god dag, hvad kan du så på forhånd gøre for at opnå dette mål?? Det er altid en god ide at være forberedt og fordele sin energi på den bedst mulige måde. Det kræver træning og er ikke noget man bare laver om fra den ene dag til den anden. :)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...