mandag den 30. marts 2015

Nyt cover på YouTube!

Ja endelig er jeg kommet igang igen, takket være et par søde piger fra min klasse der gav mig en 1½ times peptalk om at jeg skulle gøre noget mere ved min musik ^^ Efter halvt om halvt at jeg havde droppet musikken pga en masse personlige ting der landede nede i hovedet på mig.. Og ikke mindst da min PCOS satte ind og jeg bare tog voldsomt på i vægt, og pludselig handlede alt om at jeg var tyk i stedet for min musik..

Men nu vil jeg tilbage, koste hvad det koste vil, elsker stadig musikken og kan mærke mine hænder har savnet min stakkels guitar som har stået lettere forladt i mindst et halvt års tid... Og ved hjælp af min svømning så skal vægten også lige så stille falde selvom det kommer til at tage tid.. Men det kommer, dog skal det ikke længere være en bremse klods for at jeg ikke vil foran et kamera..

Jeg har lige været igennem en dobbelt halsbetændelse og er stadig ikke helt rask så jeg gjorde mit bedste selvom stemmen knækker lidt engang imellem ^^ Kunne ikke vente længere.. Og så snart jeg var blevet rask var jeg sikkert blevet syg igen ;) Fantastik immunforsvar jeg har! :D


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...