lørdag den 21. september 2013

Bloggertræf Challenge dag 3 - Dagen!


Vi havde en fantastisk dag og det er en dag som sent vil blive glemt. Gulde og jeg forlod Holstebro lidt over 8 og selvfølgelig fandt vi til Herning hvor vi skulle samle Randi op. Derfra gik det så ret galt.. For jeg som aldrig har holdt en tablet i hænderne mere end få sekunder af mit liv fik pludselig ansvaret for vi kunne finde vej.. Og da vi havde hørt noget tid på motorvejen tænker jeg at Randi hellere må kigge lidt på den for jeg aner ikke hvor vi er.. Og det viser sig så at vi åbenbart er på vej imod Ikast.. Jeg havde heldigvis reageret så "hurtigt" at vi ikke var kommet helt af kursen og kunne dreje af et stykke længere nede. Flot Chel rigtig flot..
Vi kom dog helt til Vejle hvor vi skulle samle vores sidste medfølger Camilla op. Og så gik turen videre til Odense :)

Vi kom da hele til Odense og fandt også frem til Asia efter lidt forvirring eftersom vi havde forstået det som om at det lå inde i Rosengårdscenteret.. (Det gør det ikke?) Nå men vi fandt det og resten af folkene var samlet foran resturanten da vi kom og manglede kun et par enkle personer. Vi fik de eftertragtede goodie-bags som jeg lige sniger ind her også selvom det først er i morgen vi skal lave sneak peak af dem ;)


Vi fik spist og havde det rigtig hyggeligt sammen selvom alle ikke kunne sidde ved et bord hvilket var lidt ærgerligt, men det var der desværre ikke så meget at gøre ved :)


Efter vi havde spist gik turen ind i Rosengårdscenteret hvor jeg fik købt et par småting til mig selv nu har jeg jo fødselsdag på mandag så må jeg godt forkæles lidt ;) Vi endte for det første i CoolCos som jeg fik overbevist mig selv om at de måtte have noget jeg ville have og endte da også med at få 3 lakker med hjem ;) Derud over var vi både i glitter og føtex hvor jeg ikke kunne holde fingrene væk :P Parfume til kun 50 kr. det kan man ikke sige nej til når den også dufter godt :P og Halskæden forelskede jeg mig i på stedet ! ^^Alt i alt gik dagen fantastisk selvom Gulde og jeg først var hjemme kl lidt over 21, 
men jeg håber en dag det her kan gentage sig :) 

Tak alle sammen for et fantastisk Bloggertræf!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...