søndag den 24. marts 2013

Søndag og hygge..

Søndag har været en afslapnings dag.. Jeg har været rigtig sløv og det virker som om jeg er ved at blive syg.. Hvilket jeg for guds skyld ikke håber.. Hele min vinterferie lå jeg syg så synes ikke min påskeferie også behøver at blive inddraget til sygdom. Nå men jeg arbejdede hele natten på min nye Vlog side på youtube som nu er kommet op og køre og den første Vlog er uploadet dog optaget i fredags men at jeg ville designe en in og outtro gjorde lige at det tog noget tid samtidig med at det hele skulle klippes sammen så jeg kom i seng kl 8.30 i morges...

Jeg sov så indtil omkring kl 13.30 og så op. Omkring kl 14 kom min mor så fordi denne søndag var nemlig ikke lige som alle andre søndage.. Vi skulle nemlig afsted til Lilly's afdansningsbal i Mejrup idræts hal hvor hele omegnens danse skoler og danse hold skulle vise hvad de havde lært siden august. Det var dog en noget sløv pige vi havde med os da Lilly havde fået feber. Men det skulle ikke afholde hende fra at komme afsted til hendes sidste dansedag inden sommer. Lilly var i det første hold til at danse og vi blev der så 1½ time for at se nogle af de andre hold danse før Lilly var ved at være for træt og bare gerne ville hjem :)

Det var en stolt far som jeg fik et shot af sammen med sin lille datter i sin flotte kjole. Det var helt sikkert en dag vi vil mindes selvom feberen var ærgerlig lige at komme i dag. Vi regner helt sikkert med at hun skal forsætte til næste år men nu regner vi lige med at holde forårs perioden fri fra dans med mindre hun tigger og ber om at få lov til at komme til forårs dans men nu må vi se :) I hvert fald god søndag derude! 

  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...