onsdag den 20. marts 2013

New start, new beginning!

Ja! A fresh start!

Jeg har omsider fundet modet og styrken til at begynde på den livsstils ændring som jeg egentlig havde sat igang allerede tilbage i uge 33 sidste år.. Så det er lidt tid siden!

Men forrige fredag altså d. 8 fik jeg omsider møvet mig ned i Holstebro Fitness og fik meldt mig ind.. Og det er rart omsider at få rørt sig igen, selvom det nok ikke burde have været en hindring før. Samtidig har jeg fået lagt mig et lille program så 3-4 gange i ugen hedder det hjem til maskiner, omklædnings rum og sved på panden.

 Så nu arbejder vi igen med sund kost og motion! Oven i hatten så tog jeg mig lige en cola afvænnings uge i vinterferien.. Dog ødelagt lidt igen af termins prøve ugen men jeg knogler ;)

Men der kæmpes også fra mandens side. Det slanke rad synes nok lidt det er hårdt at skifte alt det usunde ud med det stik modsatte men så må jeg jo også til at tage en tjans i det køkken, som jo egentlig engang var kvindekønnets hjemmebane.. Så må vi bare håbe jeg ikke forgifter nogen i processen :3

Dog har det ikke haft en positiv virkning på lille Lilly at der pludselig ikke er mulighed for at smovse chokolade kiks og andet usundt igennem ugen og slik og andet kun ligger fredag aften. Men mon ikke hun lære det en dag sammen med os andre :)?


Vi starter med vægt 97,4 og så kryber vi stille ned af stigen ;)

2 kommentarer:

  1. Det lyder... hårdt! O_O'''

    // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

    SvarSlet
  2. Hårdt? Du træner da også? Bare med karate? :)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...