lørdag den 30. marts 2013

Fantastisk dag, med dårlig afslutning..

Dagen er gået ret så godt, startede dog ud med at være lidt morgen syg med ondt i hovedet og alle de gener jeg nu ellers kunne til rage mig.. Men det forsvandt dog stille og roligt op af dagen og omkring kl 14:30 kom jeg så ud og gå med Bondie :) Dog ikke alene for min kære veninde Gulde havde ringet og spurgt om jeg og Bondie ikke ville joine hende og Fluffy - hendes kat, på en lille gåtur... Selvfølgelig ville vi da det :D Nu var det endelig plus grader og Bondie har ikke været ude i snor siden sidst Gulde og jeg var af sted sammen dengang da den første sne lige var faldet. Så det er ved at være nogle måneder siden.. Men når man har en lille mis der ikke er glad for, sne, is og salt på de små poter så må man jo nøjes med leg på altanen.. Der kan han jo også selv bestemme hvornår han vil ind ;) Og ja vi går begge med vores katte i seler og det kan sagtens lade sig gøre.. Hvordan skulle vores små pus ellers få alt den friske luft når man bor i lejlighed? :) Fluffy den brune/sorte og Bondie den hvide..


Dagen forsatte så og min kæreste, Lilly og jeg tog af sted til Struer.. Ikke fordi vi skulle noget særligt bare for lige at tage en tur ned til havnen så vi ikke sad hjemme og hang hele dagen :) Det var en kold oplevelse men vi fik se en hel masse både min lillebrors skoleskib og der hvor skibene lå til kaj.
Hjem skulle vi jo så også igen og det passede med et tog kl 18.18 og en hjemkomst i Holstebro cirka kl 18.35.. Så gik turen ellers hjem med Lilly i hånden og med rask tempo, det var koldt og vi alle tre ønskede bare et varmt tæppe og en sofa at slænge sig i... Sådan skulle det dog ikke gå.. Ikke for mit vedkommende i hvert fald.. For små 500 meter fra vores hjem har nogen valgt at placere en rist forsænket ned i asfalten som jeg ikke ser og derved snubler og får vredet min fod.. Jep jep.. Afsted til lægevagten med mig hvor jeg så kan få lov at sidde en times tid, heldigvis er jeg så så forbandet heldig at jeg kan lokke min veninde Tanja og hendes kæreste Mikkel ned og underholde mig så jeg ikke skulle sidde der helt alene.. :D Inde hos den første læge bliver der mærket og mærket noget mere og dernæst is på før jeg så får afvide den lige skal røntgenfotograferes inden de kan sige om det er et brud.. Super.. så har man jo allerede en klump i maven...
Videre af sted med mig og den bliver rykket rundt med oppe i det røntgenlokale før jeg igen får lov til at komme ned i vente rummet... Der går cirka en 20 minutters tid før jeg så igen bliver kørt ind til en ny som skal vride i min stakkels i forvejen ømme og nærmest livløse fod efter at være blevet nedkølet af is... :s Men får derefter så af vide at jep den er forstuvet... Så mig på med krykker og ud af vagten og hjem... Jeg føler mig simpelthen så uheldig hvorfor kunne det ikke bare have været slaget.. Turen op af trapperne var forfærdelige! Og jeg har ingen ide om hvordan jeg kommer ned igen... ._.

Men i hvert fald så må jeg se hvor længe der går før jeg kan komme op på benene igen! :)God weekend derude!

 

2 kommentarer:

  1. Hold da op hvor var du da uheldig! :) God bedring!

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg tror det er mit lod het i livet at være supet uheldig :) Men mange tak :D

      Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...