fredag den 30. november 2012

Næsten december :D

SÅ! i morgen er det første december men vi skal jo lige have sluttet november af først ;)

Fredag med skole var for en gangs skyld rigtig hyggeligt men måske også fordi jeg vidste at så snart jeg fik fri skulle jeg skynde mig hjem for Kim kørelære ville være der inden længe :)
Heldigvis for mig stadig ingen sne ;) Og at køre rundt i byen gik faktisk også rigtig godt.. jeg var dog lidt usikker med hensyn til farten for synes godt nok det gik hurtigt :p Men kom da helskinnet hjem igen en lille time senere :)

Vores fredag er dog ikke gået helt som planlagt indtil videre... For lille Lilly har fået skoldkopper! :s øv øv øv ingen julehygge i børnehaven i dag som ellers var planlagt at hendes far skulle være med til.. Men ja nu må vi se hvornår vi kan komme til at se hende igen for farmand har jo selvfølgelig aldrig haft det.. Alias han skal holdes lidt på afstand af hende indtil de er væk igen eller i hvert fald så længe at hun ikke smitter.. Så vi ser hende nok desværre først torsdag i næste uge :( Håber bare ikke hun er alt for hårdt ramt men nu må vi se :)

Nu skal der ryddes op for i aften står den på tøse hygge med min Tanja og min Gulde :D Den står på Twilight marton i aften og i morgen skal vi så ned og se den nye Twilight !

Glæder mig :)

God fredag derude! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...