onsdag den 3. april 2013

En dag derhjemme

Ja i dag er der ikke sket så forfærdelig meget, eftersom jeg endte med at være hjemme i dag, men der er dog alligevel sket lidt :) 


I går bestilte vi os omsider en bord opvaskemaskine efter vi havde fået grønt lys til at stille en op! Yes! Og i dag fik vi så en ordrebekræftelse fra firmaet og nu er den på vej en fin Sfo2200, jeg har glædet mig så længe til omsider at få en opvaskemaskine så man ikke skal stå med opvask hver dag - ja lige på det plan er jeg lidt doven.. Men det bliver vildt lækkert! :D Så håber vi den er der inden weekenden.

Men ellers er dagen gået stille og roligt jeg har lige fået en email fra Buzzador (Buzzador er Nordens ledende selskab inden for Word of Mouth marketing og Social Media marketing.) hvor jeg er blevet Buzzer inde for en lille halv måneds tid siden og har allerede fået min første kampagne derinde hvilket er at afprøve en masse Veet produkter, og i uge 15 (altså i næste uge) vil de så sende tingene til mig. Jeg glæder mig rigtig meget og håber jeg kan finde ud af at stable en aften sammen med nogle af veninderne så det ikke kun er mig der skal sidde med tingene og pines :) Men skal jo først lige finde ud af hvor meget jeg får hjem ^^
Vil du gerne være Buzzer for Buzzador så kan du besøge deres side http://www.buzzador.com/ og det er helt gratis ;)


Senere i dag fik vi så besøg af manden fra Osuma.dk som jeg havde hørt om inde fra Cathrine's side hvor hun havde købt nogle vare fra og vi herhjemme havde da så fået i hovedet at vi ville da også gerne købe derinde fra... Jeg er dog meget i tvivl om det er noget vi kommer til at forsætte med da intet af det kød vi havde købt var kommet og vi i stedet havde fået 3 ting som vi slet ikke havde bestilt? Men i hvert fald så fik vi ringet til dem og de sender det manglende i morgen.. Men sjovt nok med en lille Merci blanding oveni måske som et plaster på såret? Tja vi prøver igen på et andet tidspunkt og så må vi se hvordan det kommer til at gå :) 

2 kommentarer:

 1. Ej hvor er det lækkert med sådan en bordopvaskemaskine, jeg vil dælme bytte min højre arm for sådan en, det der med opvask hver dag, åh det er sørgeligt! :P Jeg tror jeg har fået 5 mails fra Buzzerdor omkring det der Veet og om jeg ikke lige vil teste :P men lige sådan noget med at hive hår ud på mig selv, der går grænsen, bare når jeg retter øjenbryn tuder jeg :P Hehe. Så håber de for en lidt mere spændende opgave senere på året. Nu har jeg så også kun været medlem i 2 år nu, og det her er det første jeg er blevet tilbudt :P
  Jeg er da ked af at i havde en knap så god oplevelse med dem, men altid noget de kommer med de varer der manglede. Hvor er det surt sådan noget. :)

  Cathrine
  //tiiner.dk

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig også rigtig meget til vi får den hjem! Har savnet det så meget siden jeg flyttede i lejlighed for her var der ikke plads til en rigtig opvaskemaskine og så har der bare ikke været råd.. Jeg har fået to tilbud hvis vi tæller Veet med men den anden kan de vist ikke bruge mig så meget til :)
  Ja det var lidt ærgerligt at det skete men nu må vi se om de gør det ordentligt næste gang vi prøver så får de da en chance mere :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...