fredag den 22. marts 2013

Nyt lir til mig!

Vi ligger lige ud med tirsdags look. Jeg var blevet opfordret af en af mine klasse kammerater til at begynde at gå lidt oftere med makeup for hun mente det klædte mig så meget :p Og det er heller ikke fordi jeg ikke synes det er fedt at gå med makeup jeg gør det bare så sjældent efterhånden og hvis jeg gør så er det normalt bare streg og mascara med en diskret øjenskygge.. MEN nix nu vil jeg til at gøre noget ud af de evner jeg har inden de forsvinder så i kan lige tage et kig her ;)

 I går var jeg så afsted i byen vi skulle egentlig have en kjole til Lilly til hendes danse opvisning på søndag, men ak og ve.. Ingen kjoler så selvom det er os der har hende til dans så må vi tage og bide i det sure æble og lade hendes mor få lov til at smukkesere hende på søndag :( øv bøv..

MEN tilgengæld så kom jeg jo ned i byen og lod mig lokke ind i Matas hvor jeg først tænkte.. Ej skal bare have en ny eyeliner.. Kom så i tanke om at havde jo en ekstra så det behøvede jeg ikke alligevel.. Og så faldt jeg over de her flotte skabninger :D Uhyggeligt hvor meget det kan komme til at koste hvis man glemmer at tænke over at bare fordi tingene er "billige.." så betyder det ikke at det bliver ved med at være sådan hvis man køber mere end en :pSå var det meningen at jeg skulle have en god veninde og hendes lille søn på besøg i dag men det blev ikke rigtig til noget men Bondie og jeg havde da haft det hyggeligt med at jeg rendte rundt og gjorde rent, faktisk fik vi en mindre fotosession ud af det til Bondies store interesse.

Og så fik jeg da også gjort det lidt hyggeligt på mit fad af lys :) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...