søndag den 26. oktober 2014

#DKBloggersKnækkerCancer - sammen kan vi knække cancer!

I denne tid samler man ind i hele landet for at knække cancer. Denne utrolig modbydelige sygdom som kan tage ens nærmeste fra en på ingen tid. Og de danske bloggere har slået pjalterne sammen i kampen imod Cancer.

Min historie med kræften har været hård, Jeg er heldigvis blevet skånet for forløbet i en af dem, men min far fik modermærke kræft i en yngre alder, heldigvis overlevede han men har idag et hul ind i den ene arm hvor modermærket havde siddet.
Desværre har jeg også været vidne til min bedste veninde mistede sin far til kræften.

Men den hændelse der har sat sit største præg på mig var da min stakkels fætter blev ramt af kræften. Han var 15 år, ung atletisk og sund da han faldt om på basketbold banen og blev kørt akut til Århus Hospital i september 2011. Her finder man en tumor i hans hals, han bliver hurtigt indlagt hvor de efterfølgende finder ud af at det er med spredning til lungen. Han kommer i intensiv behandling og ender også med en periode på riget.

I foråret 2012 bliver han erklæret rask, hvilket var en stor lettelse for hele familien, dog kun for at blive banket tilbage i gulvet da han i august 2012 får konstateret leukæmi - blodkræft. Medicinen slog ham helt ud og han kæmpede bragt på trods af den voldsomme væske mængde, hårtabet og det at blive senge liggende på nærmest fuld tid. I hele denne periode bliver det bare værre og værre og da lægerne finder ud af at kræften har spredt sig og givet ham knogle kræft så var døds dommen afsagt.. Og søndag d. 6 januar 2013 sov min kære fætter ind, 9 dage før hans 17 års fødselsdag.

Kræften er en forfærdelig sygdom og jeg har derfor doneret 150 til knæk cancer programmet og vil når pengene kommer ind fredag også donere 50 kr til vores indsamling.

På nuværende tidspunkt har indsamlingen fået 1850 kr. Selvom knæk cancer programmet nu er slut og uge 43 næsten er ovre så kan man stadig donere så os som ikke har så mange penge her sidst på måneden også kan nå at give et bidrag.

Hjælp med at knække cancer, hver en krone hjælper.

Du trykker blot på et af billederne og så kommer du direkte dertil :)


2 kommentarer:

 1. Dejligt er du er hoppe med i vores indsamling og har fortalt din historie.. :D
  Lækkert at så mange bloggere støtter op og vil kæmpe sammen..
  Jeg har sat dig på listen over deltagere. :D http://jeasblanketanker.blogspot.dk/2014/10/sejt-at-i-er-med.html

  Krammer <3

  SvarSlet
 2. Dejligt at du er med til at støtte op om "Danske Bloggers indsamiling til Knæk Cancer".
  Og en forfærdelig oplevelse du selv har haft i din familie, især er det ganske forfærdeligt og sørgeligt med din fætter.
  Tænk at blive så syg og dø heraf før man runder de 17 år.
  Det er simpelthen så uretfærdigt. Det er derfor vigtigt at vi alle yder det vi kan til knæk cancer og er med til at gøre en forskel.
  Heldigvis løber kampagnen her til den 14.nov.-14 så her kan vi nå at samle lidt mere ind :-)
  Og det er både Bloggere og Læsere som samler ing sammen :-)

  Jeg har selv alvorlig leukæmi, fik det i foråret 2012 og er stadig i behandling og har fået ødelagt mine knogler. Har indtil videre fået to nye hofter, men knæ og ankler er også gået til og mine skuldre brokker sig, så............. øv bøv, det er en kamp.
  Du kan se mit indlæg her:http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/10/knk-cancer-danmark-rundt-nu.html

  Ønsker dig en god søndag.
  Maria med "En verden af kunst"

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...