onsdag den 30. april 2014

Puha opdatering :)

Positiv start, jeg bestod min eskamen! Yay! Så det er da altid noget :)

Dagen inden min eksamen smed Lilly's biomor bomben om at hun ville i statsforvaltningen, efter vi havde krævet jeg skulle med til et informations møde på Lilly's kommende skole, sjovt nok handlede det brev vi modtog intet om det emne der var grunden til at hun søgte i første omgang, men derimod om samvær, og at hun mente at der var for mange skift for Lilly og at hende og min kærestes samarbejde gik i hårdknude så snart det handlede om at ændre samvær, på trods af hun ikke havde sagt noget til os om at hun ville have ændret samvær..

Men ja fair nok.. Så vi var afsted i mandags, jeg var dog ikke med inde denne gang, men blot sat i bilen udenfor sammen med min mor. Jeg frygtede dog lidt at hun ville fyre en masse løgne af derinde, men kan ikke lade være med at more mig over at hun slet ikke var forberedt derinde :) Tænk at hive nogen i stats forvaltningen og det eneste man gør er at tage en kalender med som man har streget lidt over i.. Så Torben og jeg havde virkelig fået en masse gode ting ned, selvom han glemte nogle af tingene :)

Dog bliver det ikke i første omgang at vi får en 7/7 ordning selvom det var det vi helst ville, vi havde jo Lilly fordelt over 7 dage i forvejen så vi så det som en smart måde at gøre det, men i stedet starter vi ud med en 9/5 ordning, og arbejder os frem imod en 7/7 som vi håber at få inden for det næste års tid :)

Dog virker det somom at Lilly's mor ikke helt har forstået at de har været i statsforvaltningen og fået sat samvær, for om eftermiddagen begyndte hun at snakke om ændring af sommerferien, dog blev der ingen ændring ud over at Lilly kommer hjem om lørdagen inden hun skal starte i skole.. Men hun er forvant at kunne ligge ting som hun vil det efter den gamle ordning så efter Lilly var blevet afleveret i går skriver hun og siger at hun har lagt lægebesøg om mandagen, den første weekend vi skal køre efter den nye ordning, og så forventer hun at hun skulle med ned til lægen, på trods af at Lilly kun ville se hende i max 20 minutter midt i vores samværs dage.. Og da vi sagde hun ikke skulle med blev hun mobset og ændrede datoen for så at spørge om Torben ville med når det var... Hvor var det hun ikke fattede at Lilly ikke har godt af at se sin ene forælder i så kort tid... Hvis behov er det lige hun tænker på.. I hvert fald ikke Lilly's...

Nu må vi se hvor længe der går før vi ryger i statsforvaltningen en gang til, kan virkelig ikke forestille mig der går særlig længe, hvis biomor har planer om at forsøge at ændre på ting der allerede er skrevet ned frem ad rettet..

Så jeg har haft en masse om ørerne på det sidste, men håber jeg kan komme ovenpå stille og roligt. I det mindste har alt det her fået Torben og jeg tættere sammen end nogensinde før, vi har hinandens ryg og ja man kommer vel aldrig udenom problemer når der er 3 parter om et barn, men på trods af det hele ville jeg ikke være det foruden. Jeg nyder min lille familie med alt hvad det indebærer, men hvordan kan man andet når man har så gude skøn en kæreste og en elskværdig bonusdatter <3 nbsp="" p="">
Men god onsdag til jer derude!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...